KAJSA PÅ LOFTET

lymfyoga för
mogna damer

YOGA PÅ STOL

Torsdag 7/9-30/11

Kl 09:00, kostnad 170:-

Yoga för dig som har någon begränsning med din kropp. Här yogar vi med ett mer inkännande tempo och använder oss av lugna rörelser, andningstekniker och mediterar på stol. Klassen avslutas med guidad meditationsformen Yoga Nidra eller med Klangskålar.

Kom i mjuk kläder, varma sockor och en extra varm tröja till avslappningen.

lymfYOGA MED KLANGMEDITATION

APC_1936

Onsdagar kl 17.30

udda veckor från v 37-49

Klangmeditation är en slags stresshantering med en djupavslappning med kristall- och tibetanska klangskålar. En unik form av ljudterapi för dig som känner dig stressad, trött eller orolig.

Klassen börjar med utvalda yogapositioner från lymfyoga för att öppna upp stagnationer och få igång flödet i kroppen  för en större återhämtning inför klangmeditationen

Du får chans till en djupare avslappning och stillhet i dina olika system i kroppen för att skapa en lugnare tillvaro och komma närmare dig själv.

KOSTAR: 180: -/tillfälle

lymfyoga med nidra

Onsdagar kl 17.30

jämna veckor mellan vecka 36-48

Denna klass passar alla som vill förebygga eller behöver återhämta sig pga. en period av oro, stress, utmattning eller livsomställning. Här erbjuds du en stund av terapeutisk lymfyoga och meditation för en total avslappning i kropp och knopp med syfte att läka kroppen från stress, sjukdomar och eventuella skador i nervsystemet.

Yoga Nidra är en terapeutisk form av meditation med fokus på vårt nervsystem och energisystem. Genom djupavslappning stimuleras det parasympatiska nervsystemet som lugnar ner våra inre organ, vilket ger kroppen en möjlighet att omdirigera energin till egen läkningsprocess.

KOSTAR: 180: -/tillfälle