Yoga för återhämtning

REST

Återhämtande rörelser på kroppens villkor

Söndagar kl 17:00    ,start vecka 6

Detta är en klass där vi använder oss av mjuka positioner på kroppens villkor helt kravlöst.Vi ger vår fascia en chans till att återfukta sig för att bli mjukare och följsam igen.Denna yoga är verkligen kärlek inifrån och ut. Passar perfekt för dig med värk, stel kropp och annan skörhet inom dig.Yogaklassen innehåller yinyoga, restorativeyoga och sensing yoga.

Avslutas med meditation och avslappning till läkande ljud.

KOSTAR: 180: -/tillfälle

Yoga ~ stillsamt flöde

APC_1936

För en mjuk fascia och ett stilsamt föde

 

Onsdagar kl 17.30    

Här erbjuds du en stund av terapeutisk yoga med mjuka rörelser utan linjeringar, bara mjukt och kravlöst som får din fascia att mjukna och stimulerar ditt lymfflöde, genom mjuka rörelser, djupandning och som avslutas med en kortare meditation för att avslutas med en djupavslappning till en Yoga Nidra eller klangskålar.

 Yoga Nidra är en terapeutisk form av meditation med fokus på vårt nervsystem och energisystem, vilket ger kroppen en möjlighet att omdirigera energin till egen läkningsprocess.Andra yogaformer som denna klass innehåller är traditionell Hathayoga och Sensing yoga

Ingen tidigare erfarenhet krävs, endast ett nyfiket och öppet sinne.

KOSTAR: 180: -/tillfälle

lofthäng med
sound healing

Soundhealing

Ta med dig 4-8 väninnor till loftet för 60 minuters Sound Healing.

Ni tar er plats på var sin ullmatta medan jag leder er genom en guidad meditation som mynnar ut i en stund av läkande ljud och frekvenser. Avslutas med en stund för reflektion.

KOSTAR: 250:-/person

Vi kommer fram till tid och datum via

 070 – 283 12 51

Kostar 220:- /väninna

 

sound healing i grupp

din läkning

           Söndager kl 17.00           

14/1       4/2      25/2       24/3      14/4       5/5

Kom som du är och bädda ner dig på en ullmatta för att hitta din sinnesro i en fullkomlig avslappning och ta emot din inre läkning genom frekvenser och lugnande, meditativa toner.

När du släpper tanken om kontroll och istället ger dig hän fullt ut till den magiska stämningen på loftet – då släpper även spänningarna sitt tag om dig och försätter din kropp och själ i fullständig ro och närvaro.

Det är då kroppens egen läkning kan ske.

Ta gärna på dig varma mjuka kläder och ett par tjocka strumpor/ raggsockar.

KOSTAR : 220 kr/tillfäll

logotekst pranaveda