Sound Healing 1:1

20230225_131814

Ljudterapi i sin renaste form

45 min, 490:-

Terapi med ljud är en uråldrig form av terapi, och det kan vara ett mycket djupt och välgörande medel för avkoppling. Har du något specifikt som du vill släppa taget om så tar jag med det under behandlingens gång.

Du ligger här på en mjuk madrass under tiden som jag guidar dig i en avslappning som följs av klangmassage med en eller flera Tibetanska klangskålar varsamt placeras på din kropp innan jag använder mig av andra uråldriga instrument för en ökad självläkning.

Vibrationerna tillsammans med toner på 432Hz gör att du snabbt hamnar i ett djupt meditativt tillstånd som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning.Även det undermedvetna och det mentala påverkas så emotionell spänning och stress kan släppa och därmed ge ökad livsglädje.

Behandlingen ger en djup avslappning som reducerar stress och ger ett ökat välmående. Efteråt erbjuds du ett kortare samtal om något speciellt kommer upp som du vill ventilera.

Denna sorts av klangmassage tar 45 minuter och jag rekommenderar 3-5 tillfällen för bästa effekt.

Marmabehandling inkl kort Abhyanga

Marmabehandling

60 min, 650:-

~ indisk energibalansering för öka kroppens självläkning och avslappning

 Djupt avslappnande och balanserande behandling för både kropp och sinne. Denna behandling stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Behandlingen inleds med Abhyanga-massage på ryggen som sedan övergår till lätt beröring på specifika marmapunkter längs med hela kroppens fram- och baksida, som mål att ge återhämtning och djup avslappning Marmapunkter är subtila punkter där förbindelsen mellan kropp, själ och sinne är extra livaktig för informationsutbyte. Stress och orenheter sätter sig gärna i marmapunkter. Man kan lika marmapunkter med akupunkturpunkter

Lymfmassage

 

60 min, 650:-

Lymfmassage med frekvensterapi som utförs med olika massagetekniker ihop med ìTera Care , Massagen upplevs lugnande för kroppen och en djup återhämtning för sinnet. iTera Care använder s.k Terahertzvågor som aktiverar och värmer upp vävnaden, ökar blodcirkulationen och påverkar immunförsvaret. Terahertzvågorna resonerar med våra celler som aktiveras och då kan utföra sitt jobb mer optimalt och därmed göra det möjligt för kroppen att självläka. Lymfsystemet arbetar bäst när du är avslappnad och det blir du här.

lymfmassage

Picture 1

En mjuk helkroppsmassage
för en djupare återhämtning.

90 min, 975:-

Behandlingen består av en mjuk massage. Massagen arbetar med kroppens energibanor/meridianer för att lösa upp blockeringar med systematiskt lugnande rörelser med ett relativt lätt tryck för att lösa upp stagnationer i ditt lymfsystem och skapa en balans i kroppen.

Denna behandling är djupt avslappnande för både kropp och sinne. Du kommer känna dig härligt avspänd och tacksam över att du tog dig tiden att få denna behandling.

Det finns många fördelar med att regelbundet unna sig en stunds massage:

  • Du blir mer avslappnad
  • Du får en bättre sömnrytm
  • Det lindrar smärta i kroppen
  • Det boostar din energinivå
  • Ditt nervsystem för en återhämtning
  • Du får en närmre kontakt med ditt emotionella register
  • Det balanserar ditt hormonsystem
  • Det främja produktionen av livsbejakande hormoner som Oxytocin och serotonin

 Balans är inget som går att hitta, utan något som du skapar. Med utövning inom Ayurveda, det uråldriga indiska hälsosystemet, hjälper dig att skapar en mer balans i livet genom att lägga fokus på dina unika energibanor.

Lymfmassage – inkl rådgivning

En mjuk helkroppsmassage inkl. rådgivning för ett bättre flöde av lymfsystemet och livsstil för ett större välbefinnande

100 min, 1150:-