Kati Chikitsa

 

Traditionell värmebehandling för värk och stelhet

Helkropp 90 min, 975:-

Del av kropp 45 min, 490:- 

Denna behandling är främst som ryggbehandling men kan göras på hela kroppen. Behandlingen består av värmebehandling med specifika örtknyten, oljemassage och är som balsam för stela kroppar.

 

Garshan/Abhyanga

 

Ayurvedisk lymfbehandling för energi och flöde

90 min, 975:-

Detta är en mer stimulerande helkroppsmassage med råsiden vantar för att stimulerar lymfsystemet för att förbättrar ämnesomsättningen och cirkulationsfrämjandet.

Behandlingen avslutas med Abhyanga som är en helkropps-massage med varm olja. Behandlingen utförs med systematiskt lugnande, svepande rörelser och med ett relativt lätt tryck och är djupt avslappnande både för kropp och sinne.

Ges med fördel under vinter och vår.

Marma med Klangmassage

Uråldrig Energi- och frekvensterapi

60 min, 650:-

Djupt avslappnande och balanserande behandling för både kropp och sinne. Denna behandling stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.

Med hjälp av mycket lätt beröring, eterisk olja och uppmärksamhet stimuleras och renas kroppens marmapunkter. Marma är punkter där kropp och sinnet som livligast kommunicerar och punkter som står i relation till andra delar i kroppen (triggerpunkter). Stress och orenheter sätter sig i dessa punkter. Behandlingen ger snabbt en djup vila. Behandlingen följs av att klangskålar sätts på kroppen för att låta vibrationer och frekvenser som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning, avslutas med att terapeuten låter sina händer vila på kroppens tre ”Mahamarmapunkter” mage, hjärta och huvud.

Shiroabhyanga

När du vill ge ditt ansikte  ett lyft med ny elasticitet

45 min, 490:-

Massage av hårbotten är djupt stimulerande för cirkulationen i huvudet för att motverkar spänningar, huvudvärk, lugnar sinnet, tänkandet och minska sömnlöshet.

Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage.

Stress, motgångar och besvikelser kan göra dina ansiktsmuskler stela och ge ett uttryck av trötthet och livlöshet. Här smälter stressens blockeringar som satts sig i ditt ansikte för att istället lämna en lyster i ditt ansikte med en ny elasticitet.

Behandlingen syresätter din hud och fascia, vilket gör att åldrandeprocessen fördröjs samt ger dig chans till en djupare avslappning i din kropp.

 Ansiktsmassage saktar ner hjärnvågorna upp till 90 gånger som då lugnar och stabiliserar nervsystemet.