behandling

Ayurvedisk klangterapi

för lymfsystemet

20230225_131814

45 min, 490:-

Ayurvedisk Klangterapi är harmoniserande samtidigt som den balanserar och lugnar kropp och sinne.

Det skapas en inre ro medan spänningar och blockeringar inom oss kan lossna och din egna självläkningsprocess kan påbörjas.

Ljuden och vibrationerna av klangskålarna påverka både dina celler och molekyler som öppnar upp för ditt inre kommunikationssystemet så kroppen kan hjälpa sig själv både i förebyggande och rehabiliterande syfte.

Dessa vibrationer på verkar ditt nervsystem till ett mer livsbejakande tillstånd och ger impulser till ditt hormonsystem för ett mer lugn och en djupare återhämtning.

Klangskålarna som används är speciellt framtagna för att användas på kroppen. Deras frekvensområde är specifika i förhållande till kroppens behov, så deras svängningar kan fortplanta sig harmoniskt från skålen till de kroppsområden som behandlas.

Eftersom våra kroppar består av minst 75% vatten kan dessa subtila mjuka vibrationerna som uppstår förflytta sig lätt till vävnader, skelett, hud och på så sätt påverkar spända ömmande kroppsområden, balansera nervsystemet och har en livsbejakande stärkande kraft för både till kropp och sinne.

Ayurvedisk lymfmassage

Picture 1

En mjuk helkroppsmassage
för en djupare återhämtning.

60 min, 650:-

Behandlingen består av en mjuk massage med varm väldoftande olja. Massagen arbetar med kroppens energibanor/meridianer för att lösa upp blockeringar med systematiskt lugnande rörelser med ett relativt lätt tryck för att lösa upp stagnationer i ditt lymfsystem och skapa en balans i kroppen.

Denna behandling är djupt avslappnande för både kropp och sinne. Du kommer känna dig härligt avspänd och tacksam över att du tog dig tiden att få denna behandling.

Det finns många fördelar med att regelbundet unna sig en stunds massage:

  • Du blir mer avslappnad
  • Du får en bättre sömnrytm
  • Det lindrar smärta i kroppen
  • Det boostar din energinivå
  • Ditt nervsystem för en återhämtning
  • Du får en närmre kontakt med ditt emotionella register
  • Det balanserar ditt hormonsystem
  • Det främja produktionen av livsbejakande hormoner som Oxytocin och serotonin

 Balans är inget som går att hitta, utan något som du skapar. Med utövning inom Ayurveda, det uråldriga indiska hälsosystemet, hjälper dig att skapar en mer balans i livet genom att lägga fokus på dina unika energibanor.