Ayurvedisk klangterapi

Ayurvedisk klangterapi
”Det finns inte ett organsystem i kroppen som inte påverkas av ljud, musik och vibrationer” – Dr Gaynor

Ayurvedisk Klangterapi är harmoniserande samtidigt som den balanserar och lugnar kropp och sinne.

Det skapas en inre ro medan spänningar och blockeringar inom oss kan lossna och din egna självläkningsprocess kan påbörjas.

Ljuden och vibrationerna av klangskålarna påverka både dina celler och molekyler som öppnar upp för ditt inre kommunikationssystemet så kroppen kan hjälpa sig själv både i förebyggande och rehabiliterande syfte.

Dessa vibrationer på verkar ditt nervsystem till ett mer livsbejakande tillstånd och ger impulser till ditt hormonsystem för ett mer lugn och en djupare återhämtning.

 

Klangskålarna som används är speciellt framtagna för att användas på kroppen. Deras frekvensområde är specifika i förhållande till kroppens behov, så deras svängningar kan fortplanta sig harmoniskt från skålen till de kroppsområden som behandlas.

Eftersom våra kroppar består av minst 75% vatten kan dessa subtila mjuka vibrationerna som uppstår förflytta sig lätt till vävnader, skelett, hud och på så sätt påverkar spända ömmande kroppsområden, balansera nervsystemet och har en livsbejakande stärkande kraft för både till kropp och sinne.

Ayurvedisk Klangterapi går till så att du ligger påklädd på behandlingsbänk med en filt på dig. Skålarna ställs varsamt på din kropp på specifika punkter och som avslutning ljuder en vacker klangbåge över din kropp och du kan uppleva att du svävar på dessa toner innan de stilla fåt klinga ut.

Detta är en terapi som måste få upplevas istället för att läsa om. Förlita dig på din kropps intelligens – den finns där för dig

45 min 490:-

 

 

Reiki- Healing

20230225_130738

Reiki har sitt ursprung i Japan och Tibet anses vara en behandling för återhämtning för att må bättre, precis som yoga, akupunktur eller massage och som gynnar läkningsprocesserna i kroppen

Något förenklat innebär reiki att man ökar på livskraften, och rent fysiskt balanseras det autonoma nervsystemet och ökar de mer livsbejakande hormonet oxytocin  i kroppen . Det blir en djup avslappning och på så sätt kommer man åt emotionellt, fysiskt och mentala spänningar.

Behandlingen utförs med en mjuk handpåläggning så du behöver inte klä av dig utan lägger dig på behandlingsbänken och blir nedbäddad för att ta emot.

Jag vill betonar att det inte går att bota någon med reiki utan det ger ett allmänt välbefinnande och balanserat nervsystem.

 

I Sverige är reiki friskvårdsgodkänd av Skatteverket, och även Världshälsoorganisationen WHO har godkänt metoden.

20230225_130745

 

 45 min 490:- 

 

Behandling 50/50

Få ut det bästa av två behandlingar.

Börja med Klangterapi för att sedan avsluta med Reikihealing. 

60 min 650:-

Bokas på 070-283 12 51